Miguel Gargallo | Invest less than 2 minutes a day to become a better developer

Carles Tamayo guanya el premi de periodisme amb el seu reportatge sobre crypto

Last updated on

Author: Miguel Gargallo


Carles Tamayo guanya el premi de periodisme amb el seu reportatge sobre crypto - Descobreix com Carles Tamayo ha guanyat el premi de periodisme Antonio Moreno Espejo i com el seu reportatge sobre crypto està ajudant a alertar sobre possibles fenòmens de frau a inversors.

Enhorabona Carles Tamayo per guanyar el Premi de Periodisme Antonio Moreno Espejo de 2022 amb el teu reportatge “8 hores amb 7000 Crypto Bros”! Aquest premi és un reconeixement al teu treball com a periodista i investigador i la teva capacitat per aportar informació valuosa i entreteniment a la teva audiència.

El teu reportatge, que ha tingut més de 700.000 visualitzacions, és un exemple de com el periodisme està evolucionant i adaptant-se a les noves tecnologies per arribar a una audiència més amplia. El jurat ha valorat la qualitat del teu treball dins del gènere de periodisme d’investigació, la pertinència del tema i la capacitat de dirigir-se a una audiència jove amb un llenguatge clar i directe.

Aquest premi és un reconeixement al teu compromís amb el rigor, la veracitat i la qualitat professional, i a la teva capacitat per alertar sobre possibles fenòmens de frau a inversors. Enhorabona una vegada més Carles Tamayo per aquesta gran acompliment!